Kladdkaka med choklad- och hasselnötsganache

Kladdkaka med choklad- och hasselnötsganache
Kladdkaka:
- 2 ägg
- 2.5 dl socker
- 5 msk kakao
- 1 msk vaniljsocker
- 100g smör
- 2 dl mjöl
- ½ tsk salt
Choklad - och hasselnötsganache:
- 200 g Marabo schweizernöt
- 2 dl grädde
Så gör du:
1. Kladdkakan: Sätt ugnen på 175 grader
2. Smält smöret i en kastrull
3. Vispa ägg och socker tills det blir poröst
4. Blanda samman med mjöl, kakao, vaniljsocker och smör
5. Häll ner smeten i en brödad form
6. Grädda i 15-20 minuter, ju kortare tid desto kladdigare kaka
7. Låt kladdkakan svalna
8. Chokladganache: Blanda chokladen och grädden i en kastrull på svag värme tills allt är sammanblandat
9. Häll chokladganachen över kladdkaka, låt svalna
skriven
Mumsigt :D